Cum să începi să lucrezi pe JobExpress

Începeți astăzi și obțineți profit!

JobExpress este o piață pentru servicii digitale. Împărtășiți-vă abilitățile cu comunitatea noastră de cumpărători - și câștigați bani în timp ce o faceți! Fie că sunteți grafician, programator, redactor de conținut, traducător sau artist de voice-over, JobExpress este locul potrivit pentru dumneavoastră. Mai jos, puteți găsi sfaturi excelente pentru a începe să lucrati pe JobExpress

 • Promovarea afacerii tale

  Promovarea afacerii tale de freelancer este un element esențial pentru a reuși ca freelancer. Dar doar pentru că este necesar, nu înseamnă întotdeauna că este ușor sau distractiv să-ți promovezi afacerea de freelancer. Nu toți liber-profesioniștii se bucură de promovarea și marketingul afacerii lor - preferând să facă munca creativă sau orientată spre sarcini pentru care îi angajează clienții lor.

 • Crearea profilului de vânzător

  Profilul dvs. este modul în care vă prezentați comunității. Încurajăm întotdeauna profesionalismul.

 • Cum pot să-mi îmbunătățesc profesionalismul și să-mi dezvolt cariera de freelancer

  Deci, cum te faci să ieși în evidență în fața potențialilor clienți pe o piață atât de populară?

  1) Fă ca prezența ta online să fie văzută și ascultată

  Faptul de a avea o prezență online îți definește instantaneu credibilitatea ca profesionist serios. Toată lumea în ziua de azi are fie un profil LinkedIn, fie un site web al companiei sau o formă de prezență online, așa că, dacă a ta lipsește - potențialii clienți vor începe să pună la îndoială integritatea ta.

  Proiectele dvs. anterioare și acreditările de la foștii clienți ar trebui să fie ușor accesibile, iar potențialii clienți vor dori să vadă acest lucru ca dovadă a calibrului dvs. Veți avea mult mai multe șanse să câștigați contracte dacă lucrările dvs. anterioare sunt ușor vizibile.

  De asemenea, puteți folosi rețelele de socializare pentru a le spune potențialilor clienți la ce proiect lucrați în prezent și când veți fi liber data viitoare. 

  2) Colectați mărturii

  Nu subestimați niciodată puterea mărturiilor clienților. Clienții pun atât de mult accent pe recenziile din gură în gură de la colegii lor, iar cu cât aveți mai multe, cu atât mai mare este credibilitatea dvs. profesională. 

  Mărturiile sunt opinii imparțiale despre calitatea serviciilor pe care le oferiți. Așadar, creați o secțiune a profilului dvs. online dedicată mărturiilor pentru a prezenta gândurile și opiniile clienților anteriori.

Working

Cum să începi să angajezi pe JobExpress

Găsiți profesionisti potriviti!

Folosiți JobExpress pentru a angaja cu ușurință freelanceri pentru proiectele dvs.
Alăturați-vă miilor de afaceri fericite care și-au găsit freelancerul potrivit în câteva minute.

 • Cum să găsiți freelancerul potrivit

  4 pași simpli pentru a găsi un freelancer:

  Utilizați filtrele de căutare și filtrele laterale ale JobExpress pentru a găsi freelancerul potrivit pentru proiectul dumneavoastră. După ce ați găsit un serviciu pe care doriți să îl comandați, faceți clic pe serviciu. Alegerea freelancerului potrivit este ușoară:

  1. Verificați mostrele de lucru ale freelancerului.
  2. Verificați feedback-ul de la cumpărători ca și dvs.
  3. Alege pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.
  4. Contactați freelancerul cu orice întrebare pentru a vă asigura că este capabil să vă satisfacă așteptările.

 • Obțineți oferte gratuite

  Prea ocupat pentru a căuta servicii? Plasați o lucrare, explicați ce trebuie făcut, stabiliți timpul de livrare, bugetul și primiți oferte personalizate direct în căsuța dvs. de e-mail.

Working