Rambursari

  1. Home
  2. Rambursari

Politica de rambursare
Credem în calitatea serviciilor noastre și lucrăm întotdeauna la o execuție perfectă. Pentru a obține livrarea rapidă a conținutului de calitate, acest lucru depinde și de câțiva factori din partea dvs. Acestea includ acceptarea/respingerea creatorilor de pe lista scurtă și timpul de livrare de la selecția creatorilor dvs. până la livrarea efectivă a produsului către aceștia. Dacă acești pași sunt finalizați imediat ce sunteți notificat, v-ați finalizat sarcina și de restul ne vom ocupa noi. Dacă nu, procesul va fi amânat, provocând numeroase probleme.

Ce trebuie să faci
Lista finaliștilor
Odată ce sunteți notificat că creatorii sunt pe lista scurtă, aveți la dispoziție până la 5 zile pentru a selecta creatorii cu care doriți să lucrați și pentru ai respinge pe cei pe care îi considerați că nu sunt cei mai potriviti pentru produsul dvs.

Dacă nu parcurgeți lista scurtă în 5 zile, veți primi un e-mail de memento pentru a finaliza această sarcină, iar termenul limită va fi prelungit cu încă 5 zile. Dacă nu răspundeți la e-mailurile de memento, va trebui, din păcate, să anulăm comanda și să vă rambursăm 80% din cost. Veți fi anunțat prin e-mail și trebuie să răspundeți în termen de 3 zile înainte ca comanda să fie anulată și costul rambursat.

Odată ce creatorii sunt selectați, veți avea la dispoziție 10 zile pentru a expedia produsele tuturor creatorilor. Dacă nu expediați produsele în termen de 10 zile, veți primi un e-mail de memento care prelungește acest termen cu încă 5 zile.

Dacă nu răspundeți la e-mailurile de memento, va trebui, din păcate, să anulăm comanda și să emitem o rambursare de 65%. Veți fi anunțat prin e-mail și trebuie să răspundeți în termen de 3 zile înainte ca comanda să fie anulată și rambursarea efectuată.

Dacă decideți să continuați cu comanda după ce nu ați expediat produsul în cele 15 zile specificate, puteți în continuare să trimiteți produsele creatorilor și să primiți conținutul. Cu toate acestea, dacă ceva nu merge bine cu creatorii, nu veți avea dreptul la o rambursare din cauza duratei procesului de livrare și a întârzierii care rezultă din procesul nostru de livrare.

Lucruri la care să fii atent
Schimbarea briefing-ului în timp ce creatorii creează deja conținut
Dacă decideți să schimbați briefing-ul după ce creatorii au început deja să creeze conținutul, acceptați ca timpul de livrare a conținutului să fie prelungit din cauza modificărilor făcute după aprobarea inițială a creatorilor. Acest lucru poate duce, de asemenea, la necesitatea expedierii către creatori suplimentari.

Produse cu defecte
Dacă un produs nu poate fi folosit pentru crearea de conținut, creatorul ne va anunța și vă vom anunța imediat. Dacă produsul este pur și simplu spart sau deteriorat, vă vom cere să trimiteți un alt produs creatorului. Dacă produsul este defect sau nu se potrivește cu descrierea, va trebui să încetăm să lucrăm cu dvs. și să vă rambursăm 50% din valoarea conținutului nelivrat, deoarece v-am furnizat creatorii conform acordului.

Încercăm să lucrăm cu produse de calitate, iar dacă există o problemă cu calitatea produsului, vom pierde încrederea creatorilor noștri, ceea ce nu este cea mai bună imagine pentru compania noastră.

A lucra cu creatori înseamnă a lucra cu oameni
Când lucrăm cu mai mulți creatori din întreaga lume, trebuie să luăm în considerare câțiva factori. În unele cazuri, creatorii pot să nu poată continua să creeze conținut din cauza unei boli sau a pierderii unui membru al familiei. În acest caz, vă vom informa despre situație și vă vom cere să trimiteți produsul unor creatori suplimentari dacă este necesar. În schimb, veți primi un simbol pe care îl puteți folosi pentru a cumpăra conținut suplimentar complet gratuit.

Dreptul la rambursare în diferite etape ale comenzii
Înțelegem că în afaceri, unele lucruri se schimbă și este posibil să nu doriți să continuați cu comanda. Cu toate acestea, odată ce ați trimis comanda spre examinare, trebuie să știți că echipa noastră investește deja mult timp pentru a avansa procesul cât mai repede posibil. Mai jos este procentul din achiziția inițială pe care îl puteți primi ca rambursare dacă decideți să anulați comanda în orice moment.

Lista finaliștilor
Dacă anulați comanda după ce v-am trimis o listă scurtă de creatori și înainte ca produsele să fie expediate, aveți dreptul la o rambursare de 80%.

Dacă anulați comanda după ce ați acceptat creatorii și le-am informat deja sau sunteți în curs de a face acest lucru, aveți dreptul la o rambursare de 65%.

Crearea de conținut activ
Dacă decideți să anulați comanda în timp ce comanda este activă, adică creatorii deja creează conținutul, aveți dreptul la o rambursare de 50% din valoarea conținutului rămas pe care nu l-ați primit încă, deoarece creatorii implicați au dreptul la compensație dacă își îndeplinesc obligațiile.

rezumat
Dacă, din orice motiv, simțiți că serviciul nostru nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, vă rugăm să ne împărtășiți feedback-ul și vă vom răspunde tuturor preocupărilor și vă vom oferi cea mai bună soluție. Ne străduim să vă oferim cele mai bune servicii posibile, iar cu feedback-ul dumneavoastră vă vom putea oferi conținut de calitate pentru marca dumneavoastră!